Hitta din drömbostad i Eldsundsviken

Det är lätt att trivas i Eldsundsviken tack vare det strandnära läget vid Mälaren och den vackra naturen. Samtidigt finns Strängnäs centrum på gång- och cykelavstånd. Och snart kan du hitta din drömbostad här.

Eldsundsviken utvecklas snabbt till en komplett och levande stadsdel. Redan i dag sjuder området av olika verksamheter som skola och arbetsplatser. Det kompletteras med bostäder som i färg- och formspråk återkopplar till den sörmländska byggnadstraditionen.

Först ut är att bygga om den före detta kasern 7 till cirka 34 unika bostadsrätter. Lägenheterna i den vackra sekelskiftsbyggnaden kommer att kännetecknas av detaljer som högt i tak och exklusiva materialval. Där kan du välja mellan 1–4 rum på en yta mellan 39–108 kvadratmeter.

 

Gör en intresseanmälan här.länk till annan webbplats

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Eldsundsviken.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.