Visning på söndag 18/2 kl 12–14

Välkommen till visningslägenheten på Bataljongatan 8 i Strängnäs. Passa på att skriva avtal innan den sista februari – då får du 30 000 kronor extra att göra unika tillval för. Dessutom, vi bjuder på snittar och bubbel!

Makalösa våningar vid Mälarens vatten

I en vacker stenbyggnad från 1921 har vi nöjet att erbjuda ett fantastiskt boende i en underbar historisk miljö vid Mälarens vatten. Här skapas 39 unika bostäder i varierande storlekar från den välplanerade 1:an till fyra unika stadsradhus i två plan med egen entré.

Samtliga bostäder karaktäriseras av ljus och rymd med imponerande takhöjd, magnifika fönster med djupa fönsternischer och härliga balkonger eller uteplatser. Moderna design- och materialval kommer att samspela med vackra tidstypiska attribut från 1900-talets början. Här kan du dra fördel av kvaliteterna i en nyproducerad lägenhet och samtidigt njuta av härlig sekelskiftescharm.

På området kommer det att finnas faciliteter som tennisbana, boulebana och café. Strängnäs centrum med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service finns på gång- och cykelavstånd. Och det är nära att pendla till Stockholm.

Den unika närheten till Mälaren ger oändliga möjligheter till njutning, äventyr och en aktiv fritid – och i den närliggande skogen hittar du trevliga motionsspår. Det pågår även planering för båtplatser och en bastuanläggning vid marinan.

Säljstart den 2 april 2017.

Varsågod att se dig omkring

Rundvandringarna i 360° är gjorda utifrån en ritning av en lägenhet i Brf Eldsundsviken 2.

Exteriör
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum

Föreningen

Brf Eldsundsviken 2 består av 39 bostäder i varierande storlekar. Bilplats finns nära byggnaden. Representanter från Vasallen, som är byggherre, kvarstår i styrelsen det första verksamhetsåret vilket borgar för trygghet.

Övrigt

Byggstart för Brf Eldsundsviken 2 var hösten 2017 och beräknad inflyttning är årsskiftet 2019/2020.

Fakta

Projektnamn: Eldsundsviken 2
Adress: Bataljonsgatan 4–6
Antal lägenheter: 39 st
Priser: 1 390 000–4 250 000 kr
Månadsavgifter: 1 933–5 945 kr
Planerad inflytt: Årsskiftet 2019/2020

Informationsbroschyr

Kontakt

Mattias Lindqvist
Partner/Fastighetsmäklare
Magnusson Nyproduktion
Telefon: 0708-40 00 49
E-mail: mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så påminner vi om visningar och säljstarter. Du får även vårt nyhetsbrev om vad som händer på Eldsundsviken.

Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Läs mer härAnmälan är inte bindande och du reserverar ingen bostad.